VIDEO: O mașină s-a făcut praf în Căpușu Mare. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

by admin

Un autoturism și o cisternă au fost implicate într-un accident rutier produs joi dimineața în localitatea Căpușu Mare.

„Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Oradea ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Dâmbovița, care s-a răsturnat ulterior impactului. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ.

„La fața locului au găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum și o autocisternă răsturnată. Aceasta din urmă transporta ulei industrial de bază, iar scurgerile au necesitat asigurarea măsurilor de protecție și prevenire a incendiilor.

Salvatorii au acționat pentru a descarcera tânăra, în vârstă de circa 20 de ani, care era în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital. Un bărbat este consultat în aceste momente de către echipajul SMURD, care la prima evaluare prezintă afecțiuni ușoare, urmând a se stabili dacă va fi transportat la spital”, a transmis și ISU Cluj.

Traficul în zonă este blocat.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Piticul 20/05/2022 - 06:22

Tanara are 20 sau 31 de ani ?

Raspunde

Comenteaza