VIDEO: O fundație a dotat Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca cu peste 150 de paturi electrice

by admin

O fundație a venit în sprijinul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și a investit în dotările unității sanitare. Astfel, spitalul a primit peste 150 de paturi electrice, care au fost deja direcționate către secțiile de specialitate.

„Fundația Metropolis ne dă motive de bucurie în aceste zile! Cu sprijinul fundației, peste 150 de paturi electrice au intrat în administrarea spitalului, fiind direcționate cu prioritate către secțiile în care patologia impune o mobilizare progresivă, pe secțiuni a pacienților. Paturile electrice  oferă pacienților confort optim și o independență sporită, asigurând o stare care contribuie la o recuperare rapidă. Totodată, ele sunt ușor de folosit pentru personalul de îngrijire.

🏥 Reamintim faptul că Fundața Metropolis, prin inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați a demarat recent o campanie de strângere de fonduri necesare continuării proiectului de reabilitare a Clinicii de Ortopedie din cadrul spitalului. Mulțumim fundației, oamenilor de bine din jurul ei și, mai ales, celor care sprijină financiar inițiativele lor!”, au transmis reprezentanții spitalului clujean.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Dorin 25/09/2022 - 09:34

Felicitări Eva pentru activitatea pe care o desfășori.Nici nu se putea altfel în cazul celei mai profesioniste asistente medicale din clinica Medicală 2.Sper că la această am contribuit și eu.

Raspunde

Comenteaza