VIDEO: O femeie a decedat în Câmpia Turzii, după ce casa în care locuia a luat foc în urma unei explozii

by admin

UPDATE: Se pare că explozia a fost provocată de fiul bătrânei, care a vrut să se sinucidă inhalând o butelie de caz. Potrivit unor surse judiciare, autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului. Deocamdată bărbatul este internat în spital cu arsuri, dar urmează a fi interogat imediat ce starea lui de sănătate va permite acest lucru.

Tragedie în Câmpia Turzii. O bătrână de 80 de ani a decedat după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Alarma a fost dată duminică dimineața, în jurul orei 7:30. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda. La fața locului au fost dislocate și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

„Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgență, iar ulterior s-au desfășurat operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de circa 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza