VIDEO | Naționala de tenis de masă rămâne fără Daniela Dodean, după Europenele pe echipe de la Cluj-Napoca

by admin

Naţionala feminină de tenis de masă a României nu a reuşit să cucerească şi a treia medalie de aur consecutivă. În finala campionatului european găzduit de Cluj-Napoca, ”tricolorele” au fost învinse de Germania, care s-a impus cu 3-1.

Daniela Dodean Monteiro a declarat, duminică, după ce echipa României a fost învinsă de Germania în finala Campionatului European de tenis de masă, că se mândreşte cu argintul, dar rezultatul este unul dureros, mai ales că este nevoită să se retragă din naţională.

”Este foarte dureros, ne aşteptam la mai mult. Ne mândrim cu argintul. După primul meci lumea s-a descurajat, antrenorul nostru s-a descurajat. Eliza a intrat descurajată. Au fost nişte greşeli care ar fi bine să nu se repete. Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiţie a mea pentru România. E dureros, e greu.

Această retragere este puţin forţată, nu este voinţa mea, dar din motive că am o fetiţă şi care nu-mi dă voie să fac programul pe care domnul antrenor îl vrea sunt forţată să mă retrag. Am decis să pun copilul pe primul plan. Sportul cere disciplină, cere prezenţă în cantonamente. E prea greu pentru copil”, a spus Dodean Monteiro la Look Sport+.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza