VIDEO: Mesajul lui Emil Boc în prima zi de școală: „Refuz ideea unei generații pierdute din cauza pandemiei”

by admin

Primarul Emil Boc a avut un mesaj special pentru toți elevii și părinții clujeni, în prima zi a noului an școlar. Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, primarul Clujului a vorbit despre condițiile speciale în care începe școala și a dat asigurări că municipalitatea face tot posibilul pentru a asigura siguranța sanitară în instituțiile de învățământ.

De asemenea, Emil Boc a amintit că primăria a investit în acest an peste 9 milioane de euro pentru dotarea școlilor cu echipamente medicale și de protecție, echipamente IT, dar și în reparațiile și igienizarea unităților de învățământ.

„De această dată, începutul școlii are loc într-un context special, deoarece cu toții pășim într-un teritoriu nou pentru procesul educațional românesc. Criza sanitară reprezintă o realitate dură, în fața căreia a trebuit să acționăm rapid. Subliniez din nou: refuz ideea unei generații pierdute din cauza pandemiei. Și pentru că orice situație de criză aduce și oportunități, avem șansa de a demonstra tuturor că educația nu cunoaște granițe și că împreună putem să ne adaptăm oricărei situații.

Bazându-ne pe colaborarea dintre noi, echipe medicale, echipe administrative, părinți, profesori, vom putea depăși orice situație! Un an școlar bun tuturor!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Mesaj cu ocazia începerii anului școlar

Mesaj cu ocazia începutului de an școlar De această dată, începutul școlii are loc într-un context special, deoarece cu toții pășim într-un teritoriu nou pentru procesul educațional românesc. Criza sanitară reprezintă o realitate dură, în fața căreia a trebuit să acționăm rapid. Subliniez din nou: refuz ideea unei generații pierdute din cauza pandemiei. Și pentru că orice situație de criză aduce și oportunități, avem șansa de a demonstra tuturor că educația nu cunoaște granițe și că împreună putem să ne adaptăm oricărei situații.Bazându-ne pe colaborarea dintre noi, echipe medicale, echipe administrative, părinți, profesori, vom putea depăși orice situație! Un an școlar bun tuturor!!

Publicată de Emil Boc pe Luni, 14 septembrie 2020

Te-ar putea interesa si

Comenteaza