VIDEO | Marius Şumudică promite un joc ofensiv în returul cu Young Boys. ”Trebuie să fim precauți, n-am venit să mă baricadeze, să bag autobaza”

by admin

Marţi, 10 august, de la ora 21:30, ultima echipă românească rămasă în cupele europene, CFR Cluj, întâlneşte Young Boys Berna în a doua manşă din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Meciul de la Berna poate fi urmărit şi pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibil românilor din orice colţ al lumii.

În meciul tur, la Cluj, scorul a fost egal, 1-1. Au înscris Manea (4′) şi Sierro (90+3′).

Marius Şumudică a declarat că are încredere în echipa sa că poate obţine calificarea în play-off şi a punctat faptul că speră din suflet să nu se ajungă la loviturile de departajare, deoarece ar reprezenta un risc prea mare.https://www.youtube.com/embed/3mU3YBFIurU

“Anul trecut, i-au întâlnit pe Young Boys cei de la CFR, dar într-o fază de calificare în grupe, când lor le era bun şi egalul. Au odihnit jumătate din echipă, n-au jucat titulari, i-au băgat după aceea. La noi, ca să fac o comparaţie, au jucat cu toată echipa, iar în ultima etapă de campionat, dacă ei nu considerau meciul ăsta foarte important, nu odihneau 8 jucători. Este o finală, începe de la 0-0. 1-1 n-are nicio relevanţă.

Mâine, pornim de la 0-0, 90 de minute, 120, poate lovituri de departajare. Trebuie să fim precauţi, n-am venit să mă baricadez, să bag autobaza în poartă. Vom pregăti jocul să le punem şi noi probleme. Consider că ei au un plus jucând această finală acasă plus prelungirile, dacă pot exista. Sunt avantajaţi şi şansele sunt undeva la 60-40 pentru ei.

E o loterie la penalty. Am pierdut două trofee, la Astra şi CFR. Acolo contează mentalul jucătorilor, un pic de noroc, ziua portarului. Te poţi lega de mai mulţi factori la acest gen de calificare. Eu îmi doresc să facem un joc bun, să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce avem mai bun. Mâine cred că veţi vedea un CFR care îşi va vinde foarte scump pielea. Are o foarte însemnătate… de cât timp o echipă n-a mai ajuns în play-off de Champions League? Sunt bucuros că am venit cu această şansă aici. Suntem la un singur joc de a îndeplini un obiectiv destul de măreţ”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Vezi aici întreaga conferință de presă:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza