VIDEO | Marius Şumudică nu concepe ratarea victoriei în Gibraltar: ”Nu contează terenul sintetic, va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv”

by Cezar Leizeriuc

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, luni seară, că nu contează că meciul cu echipa din Gibraltar, Lincoln Red Imps, se va disputa pe teren sintetic, subliniind că CFR Cluj trebuie să-şi demonstreze valoarea.

“Va fi un joc dificil, au un avantaj moral, au câştigat cu 5-0 ultimul meci acasă. Suntem pregătiţi, valoarea trebuie să-şi spună cuvântul. Aş prefera să rezolvăm calificarea din tur, apoi să ne concentrăm pe retur şi pe ce avem de făcut în campionat.

Au câţiva jucători de calitate, care au jucat în liga a doua şi a treia din Spania, dar sper să fim concentraţi pentru a nu avea susprize. Nu contează terenul sintetic, va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv, care să ne dea linişte în retur”, a declarat Şumudică, cu o zi înainte de meci.

Meciul Lincoln Red Imps – CFR Cluj este programat, marţi, de la ora 19.00, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida va fi live text pe looksport.ro

Returul va avea loc în 28 iulie, de la 20.30.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza