VIDEO: Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș- Turda, aproape gata. Vezi imagini spectaculoase de pe șantier

by admin

Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș- Turda este aproape de finalizare, susțin reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care au publicat și imagini de pe șantier. Potrivit CNAIR, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la peste 89%, constructor fiind asocierea Impresa Pizzarotti și Pomponio Construcții.

Imagini de astăzi, 15.07.2020, de pe șantierul Autostrăzii #SebeșTurda, lot 1. Stadiul fizic al acestui lot este de 89.10%, constructorul, ASOCIEREA IMPRESA PIZZAROTTI & C SPA POMPONIO CONSTRUCTII SRL, lucrează în aceste zile la realizarea platformelor pentru amplasarea macaralelor ce vor fi folosite la montarea tablierului metalic al pasajului peste A1, breteaua 3 a nodulul Sebeș, continuă lucrările de terasamente la cele două noduri rutiere, Sebeș și Alba Nord, montează parapete metalic și panouri fonoabsorbante. La nodul rutier Alba Nord se pregateste finalizarea structurilor pentru amplasarea grinzilor pasajului peste calea ferată. După finalizarea operațiunilor de relocare a liniilor de înaltă tensiune din zona nodului rutier Alba Nord lucrările au intrat în linie dreaptă și în această zonă. #autostrazi #CNAIR

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Miercuri, 15 iulie 2020

„Se lucrează în aceste zile la realizarea platformelor pentru amplasarea macaralelor ce vor fi folosite la montarea tablierului metalic al pasajului, breteaua 3 a nodului Sebeș, continuă lucrările de terasamente la cele două noduri rutiere, Sebeș și Alba Nord, se montează parapete metalic și panouri fonoabsorbante.

La nodul rutier Alba Nord se pregătește finalizarea structurilor pentru amplasarea grinzilor pasajului peste calea ferată. După finalizarea operațiunilor de relocare a liniilor de înaltă tensiune din zona nodului rutier Alba Nord lucrările au intrat în linie dreaptă și în această zonă”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Autostrada Sebeș- Turda are o lungime de 70 km şi va traversa parţial judeţele Alba şi Cluj, fiind împărţită în patru loturi. Primul lot, de 17 km,  se întinde de la intrarea pe autostradă, în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia; al doilea lot are 24 km şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud. Loturile 3 şi 4, între Turda și Aiud, au fost deschise circulaţiei în 2018, iar loturile 1 și 2 trebuiau terminate până în 2019.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza