VIDEO | Leo Messi, prezentat OFICIAL la PSG: “Am obiective mărețe. Echipa vrea să câștige Liga Campionilor”

by admin

Leo Messi (34 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG şi a fost prezentat astăzi, în cadrul unei ceremonii la arena Parc des Princes, de la ora 12:00, ora României. Argentinianul va purta tricoul cu numărul 30.

“Mai întâi, vreau să-i mulţumesc preşedintelui pentru cuvintele sale. Sunt foarte fericit! Plecarea mea de la Barcelona a fost un moment greu, după atâţia ani, a fost o schimbare dificilă. Dar m-am simţit fericit când am ajuns aici şi vreau să încep antrenamentele. Am vrut să fie un transfer rapid. Mă simt bine în Paris, din primul minut în care am ajuns alături de familie. Vreau să muncesc, alături de staff şi de coechipieri, să încep acest nou moment din viaţa mea. Negocierile au fost rapide, au fost destul de uşor. A fost o situaţie delicată, dar ei au rezolvat toate problemele. Nu a fost uşor, dar s-au descurcat foarte bine.

Încă am dorinţa de a juca şi de a câştiga la fel de mare precum în primul moment al carierei mele. Acest club este pregătit să lupte pentru toate trofeele, acesta este şi obiectivul meu, să cresc, să câştig trofee, de aceea am venit la PSG. Nu ştiu dacă sunt pregătit să joc. Am fost în vacanţă şi este o situaţie nouă. Am vorbit ieri cu staff-ul tehnic şi poate că am nevoie de pregătire. Sper să pot juca în cel mai scurt timp posibil.

Le sunt foarte recunoscător fanilor, oamenii pe care i-am văzut pe stradă. Eram în Barcelona când am citit în presă despre situaţia din Paris. Oamenii erau deja pe stradă şi era incredibil să-i văd. Sunt foarte fericit. Această săptămână a fost cu suişuri şi coborâşuri pentru mine, dar procesez situaţia în fiecare zi.

Barcelona este casa mea, am fost acolo de când eram un copil. Dar am ştiut că ajung la o echipă puternică, o echipă care vrea să câştige Liga Campionilor. Ador să câştig trofee, vreau să am obiective măreţe. Obiectivele mele şi cele ale clubului PSG sunt similare. Visul meu este să mai câştig Liga Campionilor o dată. Sunt sigur că mă acomoda cu noii coechipieri şi vreau să încep, sunt pregătit. Pentru familia mea, Parisul este un oraşul frumos, deci sunt fericit şi din acest punct de vedere.

Am urmărit fotbalul francez, am prieteni în Paris şi datorită lor am urmărit Ligue 1, cred că a crescut foarte mult campionatul în ultimii ani. PSG a contribuit foarte mult la dezvoltarea campionatului, având în vedere transferurile făcute, cred că este un campionat mai competitiv, toate echipele se întăresc pentru că vor să învingă PSG. Va fi o experienţă nouă pentru mine, voi avea noi rivali şi sunt fericit că voi experimenta noi atmosfere.

Nu ştiu dacă mă voi întâlni vreodată (n.r. cu Barcelona). Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta, dar este dificil cu această pandemie. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea. PSG a fost aproape să câştige Liga Campionilor, dar e dificil. Este un grup unit, dar trebuie să ai şi noroc. Nu întotdeauna câştigă cea mai bună echipă, s-a întâmplat de multe ori. Este o competiţie specială şi tocmai acest lucru o face atât de frumoasă, atât de importantă. De asta este iubită de toată lumea”, a spus Leo Messi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aseară, Messi a făcut vizita medicală şi a semnat contractul, valabil doi ani, cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza