VIDEO: Incendiu puternic în Cluj. Zeci de baloți de fân au luat foc seara trecută

by admin

Zeci de baloți de fân au fost cuprinși de flăcări seara trecută, în localitatea Nireș. Pompierii au avut nevoie de peste 4 ore pentru a stinge focul, deși au fost ajutați de localnici și de proprietarul fânului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au desfășurat o intervenție de durată la un incendiu care a cuprins mai mulți baloți de fân în localitatea Nireș, comuna Mica. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:00, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat la 60 de baloți de fân, fiecare cântărind aproximativ 500 de kilograme. 

Echipajele au fost ajutate pe timpul operațiunilor de stingere de către localnici, precum și de proprietarul baloților, care a adus un tractor cu furcă în față. Nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale și nu a existat în niciun moment pericolul ca flăcările să se extindă, deși în apropiere se afla o hală dezafectată. După aproximativ patru ore și jumătate, pompierii au revenit la subunitate”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza