VIDEO: Incendiu la un branșament pentru alimentarea cu energie electrică. Focul risca să se extindă la mai multe anexe gospodărești

by admin

Un incendiu a izbucnit duminică seara la branșamentul pentru alimentarea cu energie electrică a unei case de pe drumul Sfântul Ion. Flăcările riscau să cuprindă mai multe anexe gospodărești, dar pompierii au intervenit de urgență.

„O autospecială și un echipaj al furnizorului de energie electrică au fost alertate ca urmare a unei defecțiuni a branșamentului care făcea legătura între liniile de pe stâlpii de transport a energiei electrice a imobilului situat pe drumul Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca. Intervenția pentru stingerea focarelor a fost realizată după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică prin branșamentul respectiv de către echipa de electricieni a furnizorului de utilități, folosindu-se două stingătoare. Din fericire, focarele nu s-au extins mai departe de elementele situate lângă stâlpul respectiv, deși în apropierea acestuia se aflau mai multe anexe gospodărești”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza