VIDEO: Incendiu la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu

by admin

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Alarma a fost dată marți dimineața la Secția Pediatrie 2, situată pe strada Crișan. ISU Cluj a intervenit de urgență cu trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ.  

„Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul. A fost activat planul roșu de intervenție, începând cu ora 8:55.

În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului”, au transmis pompierii clujeni.

Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment. Pompierii au verificat canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spațiile evacuate ale spitalului. Planul roșu a fost dezactivat începând cu ora 9:30.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza