VIDEO: Incendiu de proporții la o hală plină cu rumeguș din Jucu

by admin

Intervenție dificilă a pompierilor vineri dimineața, la un incendiu izbucnit într-o hală din Jucu. Clădirea era plină cu rumeguș, iar flăcările riscau să se extindă și la imobilele din apropiere.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o hală în care se produceau peleți de rumeguș și erau depozitați aproximativ 30 mc de rumeguș. Alerta a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. 

În momentul sosirii echipajelor operative, secțiunea din hala de aproximativ 650 mp, parte dintr-un corp de clădire cu o suprafață de 200 0mp, arderea generalizat și exista pericol de extindere și la alte hale din apropiere. Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis ISU Cluj.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Incendiu de proporții la o hală plină cu rumeguș din Jucu – Revista Presei 09/06/2023 - 17:51

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza