VIDEO: Încă 18 kilometri din Autostrada Transilvania aproape de finalizare. În două săptămâni ar putea fi deschiși circulației

by admin

În curând am putea circula pe încă 18 kilometri din Autostrada Transilvania. Este vorba despre lotul cuprins între Iernut și Chețani. Potrivit celor de la Asociația Pro Infrastructură, constructorul s-a mișcat foarte bine și a asfaltat deja porțiunea respectivă. 

„Asocierea Astaldi-Max Boegl a intrat pe ultima sută de metri cu lucrările pe tronsonul de 17,9 km al Autostrăzii A3 Transilvania dintre Iernut și Chețani. Zilele următoare va fi deschisă circulația prin varianta definitivă a nodului rutier Iernut, acesta fiind complet finalizat, inclusiv marcajele rutiere. 

Pe restul proiectului asfaltul este așternut în totalitate, s-a avansat foarte bine la parapete, garduri exterioare de protecție, taluzări cu pământ vegetal sau la spațiile de servicii. Așteptăm cu interes aplicarea marcajelor pe sectorul de autostradă, astfel încât în aproximativ 2 săptămâni să poată fi organizată recepția la terminarea lucrărilor”, au scris reprezentanții Asociației. 

Cei de la Pro Infrastructură au publicat și filmări aeriene cu noul tronson de autostradă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza