VIDEO: Impact mortal pe Autostrada Transilvania. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri după-amiaza pe Autostrada Transilvania. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a izbit cu mașina de un TIR care venea din sens opus, la ieșirea de pe autobandă. De asemenea, o femeie a ajuns la spital, cu răni grave.

„Din primele verificări efectuate rezultă că la ieșirea de pe autobanda A3, autoturismul, condus de un bărbat de 63 de ani, a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus din direcția opusă, de un bărbat de 53 de ani.  Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului de 63 de ani. 

O femeie, în vârstă de 57 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, a fost transportată la o unitate medicală. Momentan circulația este blocată pe ambele sensuri”, a transmis IPJ Cluj.

ISU Cluj a intervenit cu mai multe echipaje și ambulanțe SMURD.

„Pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădășelu. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism și extrase de pompieri. Unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare. O femeie, conștientă dar cu multiple traumatisme, va fi transportată la spital de ambulanța SMURD. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanțe SMURD și una SAJ”, au transmis și pompierii clujeni.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza