VIDEO: Hoții care au spart Teatrul Maghiar din Cluj au fost prinși la Hunedoara. Au fost trimiși în arest la domiciliu

by admin

Hoții care au intrat în sediul Teatrului Maghiar din Cluj și au furat banii găsiți în seiful din casierie au fost prinși. Cei doi suspecți au fost ridicați de la locuințele lor din Hunedoara, în urma unor razii efectuate de polițiști.

„La data de 3 ianuarie a.c., în urma documentării activității infracționale a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Hunedoara, la locuințele celor doi bărbați.

Activitățile investigative au fost demarate la data de 6 decembrie 2021, când, din interiorul unei clădiri destinate spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca, au fost sustrași aproximativ 20.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză, respectiv telefoane mobile, cartele SIM, instrumente de spargere, diferite scule, dar și articole de îmbrăcăminte.

De asemenea, au fost ridicați aproximativ 7.500 de euro, cercetările continuând, pentru stabilirea provenienței acestora”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus față de aceștia măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și al Direcției Operațiuni Speciale.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza