VIDEO: Fost campion cu Farul, Kevin Doukoure speră să o ajute pe U Cluj în campionat! Doukoure:” Clujul poate fi a doua mea casă”

by Christian Suciu

Noul transfer al ”Șepcilor Roșii”, Kevin Doukoure, se bucură de viața la Cluj. Fostul campion al ediției precedente din Superligă crede că Clujul ar putea să-i devină a doua casă și este nerăbdător să le arate fanilor ce poate să facă pe teren. Mijlocașul central a împărtășit într-un interviu primele sale impresii după transferul la noua sa echipă.

” Aici poate fi a doua mea casa pentru că oamenii de aici sunt de treabă. Acest transfer este pentru mine o noua șansă, o nouă provocare așa ca mă bucur să fiu aici și să demonstrez ce pot să fac. Sunt aici sa o ajut pe ”U” Cluj. M-am simțit mândru să devin campion (n.r cu Farul Constanța) și ajung din nou campion.”, a declarat Kevin Doukoure într-un interviu apărut pe pagina de Facebook a clubului clujean.

VIDEO:

Următorul meci al ”studenților” va avea loc pe data de 15 septembrie, ora 18:30, pe stadionul Francisc Von Neuman din Arad împotriva ”Bătrânei Doamne” UTA, în cea de-a 9-a etapă a Superligii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza