VIDEO: Explozie la o pensiune din Cluj-Napoca. O persoană a fost găsită carbonizată

by admin

O pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca a sărit în aer în această dimineață. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și echipaje SMURD și de ambulanță. Din păcate, o persoană și-a pierdut viața în urma incendiului, care a distrus întreaga clădire.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin a fost găsită carbonizată. Două victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ. ISU Cluj intervine cu trei autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și aproximativ 30 pompieri. Încă 3 persoane au fost asistate medical însă fără a fi transportate la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj. 

Primarul Emil Boc a anunțat că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze și a cerut verificarea clădirilor învecinate.

„Din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 7, a avut loc o explozie la pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze. Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente și o persoana se află în stare de șoc. Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate. În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale”, a scris primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza