VIDEO. Emil Boc face genoflexiuni în schimbul unui bilet gratuit cu transportul public în Cluj-Napoca: “Haideți la mișcare în centrul orașului”

by admin

“Biletul de sănătate” a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, clujenii primesc un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile.

“Stația de sănătate” are ca obiectiv încurajarea tuturor la mișcare pentru a găsi modalități de introducere a sportului în rutina zilnică, într-un mod simplu și plăcut. După cele peste 1 milion de genuflexiuni și peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, inițiatorii proiectului, Sports Festival, își doresc în acest an să depășească această performanță care promovează atât sportul, cât și mobilitatea sustenabilă.

“Vă invităm la sport și, de asemenea, de a călători gratuit cu transportul în comun la Cluj-Napoca. Pentru asta aveți de făcut doar 20 de genoflexiuni. Dragi clujeni, pe de o parte ne îmbunătățim starea de sănătate, pe altă parte circulăm gratuit cu transportul în comun, în Cluj-Napoca. Mai puțină poluare și ajungem mai repede la destinație. Haideți la mișcare în piața centrală a orașului”, a transmis primarul Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

clujean 31/08/2021 - 08:22

Ai uitat sa iei cu tine toba si coasa!

Raspunde
Servus 31/08/2021 - 09:59

Drept ii ca se cheama genuflexiuni, nu genoflexiuni dar mno, cui ii pasa?

Raspunde

Comenteaza