VIDEO | Edi Iordănescu are suspiciuni privind corectitudinea play-off-ului: “Sunt echipe care nu au șanse și lasă garda jos în mod VOIT sau NEVOIT”

by admin

CFR Cluj este liderul play-off-ului Ligii 1, după 6 etape, cu două puncte avans faţă de FCSB. Înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de luni, antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a vorbit despre suspiciunile privind modul în care echipele fără şanse la primele locuri tratează anumite meciuri, cu trimitere către FC Botoşani şi Academica Clinceni.

Meciul CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe este programat luni, 10 mai, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Speculaţiile privind o relaţie de “prietenie” între FC Botoşani şi FCSB au reapărut după confruntarea directă din etapa a 6-a a play-off-ului, câştigată de către “roş-albaştrii” cu 3-1.

“Uşor nu este, dar trebuie să mergem după obiectiv, să găsim mijloacele necesare să ne regenerăm şi să propunem din nou un joc în care să arătăm atitudine şi ritm. Sepsi e o echipă care ne-a făcut probleme mereu, ambele meciuri din acest sezon au fost câştigate cu 1-0, dar extrem de greu. Nu mă aştept la altceva decât la un meci extrem de dificil.

Nu vreau să vorbesc despre ce cred cei de la FCSB. Clinceni e o echipă care poate să încurce pe oricine, s-a văzut asta la Craiova. Nu am văzut meciul Botoşani – FCSB. Chiar dacă am îmbrăţişat acest sistem nou competiţional şi am văzut o altă dinamică, cred că unul dintre lucrurile negative este că apar anumite suspiciuni. Sunt echipe care intră în play-off şi nu au şanse pentru prea mult. Atunci, fie lasă garda jos în mod voit sau nevoit, fie e vorba despre o relaxare. Câteodată, apar suspiciuni, dacă nu sunt jocuri care sunt 100% pe teren, nu am dovezi în sensul ăsta. Noi jucăm toate jocurile la capacitate maximă şi n-am simţit niciodată neimplicare din partea unui adversar”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20171274/2/clasament-cfr-sepsi.jpg

Te-ar putea interesa si

Comenteaza