VIDEO: Două mașini s-au făcut praf pe drumul dintre Apahida și Cojocna. Șoferii au ajuns la spital

by admin

Două mașini s-au făcut praf marți după-amiaza, pe drumul dintre Apahida și Cojocna. Potrivit primelor cercetări, accidentul ar fi fost provocat de o tânără de 20 de ani, care a intrat cu mașina pe contrasens.

„O conducătoare auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre localitatea Cojocna, în direcția Apahida, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția pompierilor.

„În jurul orei 12:20 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu două autoturisme implicate. A intervenit Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare și  două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat două victime, un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a fost extras din autoturism, și o femeie, aproximativ 20 ani, din SUV. Ambele victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital”, a comunicat și ISU Cluj.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Categorie Box 07/12/2021 - 16:16

Limita evitării oricărui pericol pare anulată de confortul interior si experiența de condus ce însumează doar câteva ore, în comparație cu ploaia de 4 miliarde de ani și aderența unor biete cauciucuri pe mâzga veche de zeci de ani ?

Raspunde

Comenteaza