VIDEO: Toți angajații din sănătate își schimbă gratuit anvelopele. Apreciem.ro a demarat o campanie unică

by admin

Ajutor nesperat pentru toți angajații sistemului de sănătate din România. De la medicii, asistenții și rezidenții din clinici și laboratoare, până la întreg parcul auto al spitalelor și al ambulanțelor, toți angajații din sistemul sanitar își pot schimba gratuit, începând de astăzi, anvelopele autoturismelor.

Zeci de service-uri auto și-au dat mâna pe platforma www.apreciem.ro și s-au alăturat unei campanii naționale, pornită de la o idee simplă: cei care ajută sunt mereu în mișcare și noi trebuie să ne asigurăm că fiecare pas sau kilometru parcurs se face, mai ale în aceste momente grele, în siguranță. Salvatorii trebuie ajutați să nu își irosească banii sau timpul așa că beneficiază de gratuitate și au prioritate la anvelopare.

Cine beneficiază de acest ajutor?

Medicii, asistentele, infirmierii, rezidenții, practic toți angajații din Sistemul de Sănătate dar și întreaga flotă a Spitalelor, Serviciilor de Ambulanță, parcul auto al laboratoarelor medicale din România își schimbă de astăzi anvelopele GRATUIT! În plus angajații din sănătate beneficiază și de reparații de anvelope, GRATUIT în toate service-urile înscrise pe pagina de web www.apreciem.ro

Există de astăzi și pagină de facebook dedicată acestui proiect social: https://www.facebook.com/apreciem.ro Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie! Chiar și primele imagini cu cei care au intrat deja în service-uri și au beneficiat de gratuități!

Platforma a adunat în timp record zeci de patroni de service-uri din România dispuși să ajute și care în aceste momente și-au deschis porile pentru medici!!! Se schimbă anvelope gratuit și se fac reparații! Aceasta este viziunea lor:

Apreciem.ro este mâna pe care o întindem în aceste momente grele tuturor celor care luptă pentru viețile noastre.

Noi salvăm timp, eroii noștri din sănătate salvează vieți.

Sute de angajați din spitale sunt acum la volan cu mașinile încărcate de echipamente de protecie și medicamente vitale care trebuie să ajungă la pacienti.

Zeci de ambulanțe răspund în fiecare secundă apelurilor și pornesc la drum. Trebuie să ajungă în siguranță la noi!

Mii de angajați din sănătate au nevoie mai mult ca niciodată ACUM de mașina personală ca să ajungă mai repede în clinici, spitale, săli de operație și ATI, acolo unde este mare nevoie de ei.

Ești medic? Anvelopierii prin apreciem.ro are grijă de drumul tau. Ești asistent? Lasă-ți masina la service-ul nostru și în câteva minute, gratuit îți facem schimbul de anvelope! Ești infirmier? brancardier? rezident? apelează-ne și ai prioritate! Gratuit ne ocupăm să ai drumul deschis!

Toți angajatii din Sistemul de Sănătate din România au prioritate și e nevoie doar de o programare telefonică și dovada că ești angajat în sistem!

Nu există limită nici pentru parcurile auto ale spitalelor din România. Nu există limită nici pentru flota de Ambulanțe din țară. Cu toții de astăzi sunt în inima Apreciem.ro!

Pornește la drum cu noi. Susținem fiecare kilometru parcurs, pentru viață!

Apreciem.ro, mainile noastre se mișcă acum pentru România!

Iată ce trebuie să faci că să beneficiezi gratuit de serviciile noastre:

Vino în locațiile înscrise pe site, cu legtimația sau cu adeverința eliberată de angajator. Lasă–ți mașina în mâinile specialiștilor noștri și în câteva minute ești gata de drum.

Numărul anvelopierilor care se alătură acestui proiect este din ce în mai mare, iar dacă te numeri printre cei care vor să ajute, ne găsești foarte ușor, cu un singur click!

Noi Apreciem.ro. Poți să o faci și tu! Ești service auto? Hai cu noi la drum!

Poți să fii partenerul nostru și împreună să sprijinim sistemul medical din România. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi aici: www.apreciem.ro și la rândul tău să îi sprijini pe cei din linia întâi.

Apreciem.ro- drumul tău are prioritate pentru viață!

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

Patronea Nucoleta 01/04/2020 - 16:59

Buna ziua !

Raspunde
Ielciu Malica Spitalul de Recuperare Cluj Napoca 01/04/2020 - 17:34

Minunata inițiativa Felicitări tuturor celor implicați. 👍

Raspunde
Gabi 02/04/2020 - 14:36

O fi adevărat

Raspunde
Avram Mihnea 02/04/2020 - 14:36

In București sector 2 niciun service?

Raspunde
Roxana 03/04/2020 - 18:20

Unde gasim lista service-urilor?

Raspunde

Comenteaza