VIDEO | CFR Cluj se apropie de al patrulea titlu la rând în Liga 1! Camora: “E normal să fie mulți nervi, avem dorință de a câștiga”

by admin

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Echipa pregătită de către Edi Iordănescu are 5 puncte avans în fruntea clasamentului, cel puţin până la meciul FCSB-ului la Botoşani. Mario Camora şi Adrian Păun au declarat că experienţa acumulată în ultimele sezoane e crucială pe finalul sezonului.

A fost o primă repriză spectaculoasă la Clinceni, în care ambele echipe şi-au creat ocazii importante de gol. Cătălin Itu a înscris în minutul 6, după devierea ideală a lui Andrei Burcă.

În repriza a doua, CFR Cluj a preferat să protejeze avantajul, iar Academica Clinceni n-a reuşit să-şi creeze ocazii importante.

“Mister Edi ne transmite să jucăm mai mult cu mingea la picior. Suntem buni şi la fazele fixe, la fel ca în sezoanele trecute. Ne bucurăm, dar acum ne odihnim, pentru că urmează un nou meci pe care trebuie să-l câştigăm. E normal să fie mulţi nervi, avem dorinţă de a câştiga, toate echipele vor să câştige. Sunt şi multe meciuri, din 3 în 3 zile. Echipa a demonstrat astăzi atitudine, a muncit mult, la o oră la care nu suntem obişnuiţi şi pe căldura asta.

S-a văzut în fiecare meci pe care l-am jucat la Sepsi ce greu a fost. În ultimul meci, ei au fost peste noi, a fost foarte greu. Nu vreau să comentez ce s-a zis, vreau doar să ne îndeplinim obiectivul: al patrulea campionat la rând”, a spus Mario Camora.

“A fost un meci intens, ne-am luptat, dar rămânem pe primul loc şi avem moral pentru meciul următor, care va fi mult mai greu decât cel de azi. A doua repriză, i-am lăsat să vină peste noi, ne-am retras puţin, dar ăsta este fotbalul. Sunt momente în care trebuie să te retragi, importante sunt cele trei puncte. Se resimte oboseala, meciuri din 3 în 3 zile, am avut şi deplasări, nu e uşor. Dar când te baţi la campionat trebuie să faci sacrificii. Vrem să câştigăm titlul al patrulea an consecutiv. Până acum a contat experienţa, vom vedea ce va fi la final”, a spus Adrian Păun.

Vezi aici rezumatul partidei!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza