VIDEO: Bărbat prins sub un mal de pământ în localitatea Făgetul Ierii. Polițiștii au deschis un dosar penal

by admin

Tragedie în localitatea Făgetul Ierii din județul Cluj. Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ înalt de peste 3 metri, în timp ce lucra la rețeaua de apă potabilă din localitate. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, un container multirisc și două ambulanțe SMURD.

„La fața locului au găsit bărbatul în stare de inconștiență și acoperit de pământ până la nivelul capului.  Echipele au depus eforturi susținute, mai bine de două ore, pentru a putea elibera bărbatul de sub pământul surpat, situație îngreunată de gradul ridicat de îmbibare cu apă a solului din zonă. 

Pe durata intervenției, echipajul de prim ajutor i-a administrat oxigen bărbatului care, din păcate, în momentul în care a fost scos de sub malul de pământ nu prezenta semne vitale, iar medicul prezent la fața locului l-a evaluat fără posibilități de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz. “Primele verificări ale polițiștilor au stabilit faptul că bărbatul de 41 de ani, din orașul Tășnad, județul Satu Mare era angajat al unei societăți care efectua activități în domeniu.
Împrejurările în care s-au produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, a comunicat IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza