VIDEO. Bălgrădean a câștigat primul titlu în Liga 1, la 33 de ani. “A fost un sezon greu, nu atât fizic, cât mental”

by admin

CFR Cluj, campioana României în ultimele patru sezoane, a încheiat ediţia 2020-2021 a Ligii 1 cu o victorie împotriva echipei de pe locul doi, FCSB, scor 2-0, în direct pe Look Sport+. La finalul partidei, jucătorii au primit medaliile de campioni şi trofeul, apoi s-a declanşat un spectaculos foc de artificii. Portarul Cristi Bălgrădean (33 de ani) a celebrat primul său titlu în Liga 1.

CFR Cluj încheie campionatul cu un avans de 9 puncte faţă de următoarea clasată, FCSB, care a câştigat sezonul regulat al Ligii 1.

Bălgrădean a fost om de bază pentru CFR Cluj în acest sezon, reuşind 22 de meciuri fără gol primit, din cele 35 de meciuri în care a apărat (în toate competiţiile)

“Un sentiment de nedescris, e primul meu campionat, e ceva extraordinar! A fost momentul perfect, au venit suporterii în tribune, le mulţumim pe această cale. A fost un sezon greu, nu atât fizic, cât mental. Dar cred că am dus greul până la sfârşit şi, într-un final, am ieşit campioni”, a spus Cristi Bălgrădean pentru Look Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza