VIDEO. Bălgrădean a câștigat primul titlu în Liga 1, la 33 de ani. “A fost un sezon greu, nu atât fizic, cât mental”

by Cezar Leizeriuc

CFR Cluj, campioana României în ultimele patru sezoane, a încheiat ediţia 2020-2021 a Ligii 1 cu o victorie împotriva echipei de pe locul doi, FCSB, scor 2-0, în direct pe Look Sport+. La finalul partidei, jucătorii au primit medaliile de campioni şi trofeul, apoi s-a declanşat un spectaculos foc de artificii. Portarul Cristi Bălgrădean (33 de ani) a celebrat primul său titlu în Liga 1.

CFR Cluj încheie campionatul cu un avans de 9 puncte faţă de următoarea clasată, FCSB, care a câştigat sezonul regulat al Ligii 1.

Bălgrădean a fost om de bază pentru CFR Cluj în acest sezon, reuşind 22 de meciuri fără gol primit, din cele 35 de meciuri în care a apărat (în toate competiţiile)

“Un sentiment de nedescris, e primul meu campionat, e ceva extraordinar! A fost momentul perfect, au venit suporterii în tribune, le mulţumim pe această cale. A fost un sezon greu, nu atât fizic, cât mental. Dar cred că am dus greul până la sfârşit şi, într-un final, am ieşit campioni”, a spus Cristi Bălgrădean pentru Look Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza