VIDEO: Accident de muncă în localitatea Gligorești

by admin

Accident de muncă în localitatea Gligorești, din comuna Luna. Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și un container multirisc.

Salvatorii au reușit să îl scoată pe bărbat de sub pământ. El a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile de specialitate.

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Gligorești, comuna Luna, un mal de pământ s-a prăbușit peste o persoană. La fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce se efectuau lucrări la o rețea de canalizare, un tânăr de 29 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost prins sub un mal de pământ.

Acesta a fost scos de către echipajele de pompieri în stare de inconștiență, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. După stabilizare, tânărul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza