VIDEO: A fost finalizată Baza Sportivă „La Terenuri”

by admin

Au fost finalizate lucrările la baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur, a anunțat primarul Emil Boc. Edilul spune că acum urmează procedura de recepție a investiției de peste 6 milioane de euro.

„ Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată și urmează procedura de recepție. Investiție de peste 6 milioane de euro. Pe o suprafață de peste 4,2 hectare, Baza sportivă „La Terenuri” din cartier Mănăștur cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație”, a scris primarul pe rețelele de socializare, unde a postat și un clip video cu noua bază sportivă.

Baza sportivă din Mănăștur cuprinde terenuri de tenis, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și un teren de beach volley cu nisip. De asemenea  au fost amenajate zone cu aparate de fitness, pistă de alergare sau amfiteatru în aer liber. S-au făcut amenajări și pentru activitățile indoor, pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

De asemenea, baza dispune de Wi-Fi gratuit și va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, vor fi stații de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza