Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj, împotriva lui Lietkabelis! Clujenii s-au impus la 120-111

by Christian Suciu

U-BT Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu împotriva formației lituaniene Lietkabelis Panezevys din ultima etapă a turului BTK Euro Cup la scorul de 120-111. ”Studenții” au fost evoluat spectaculos în jocul de la BT Arena, în fața unui public de peste 6000 de spectatori. Printre jucătorii care s-au evidențiat pentru Campioana României pe parcursul partidei se numără DJ Seely (25 puncte), Jarell Eddie (20 puncte), Emi Cățe (20 puncte) și Andrija Stipanovic (14 puncte), în timp ce pentru Lietkabelis s-au remarcat Sirvydis (29 puncte), Orelik (22 puncte), Varnas (20 puncte).

” A fost un meci pe cinste pentru suporteri, în primul rând, nu neapărat pentru noi, antrenorii. Cu siguranță, tot ce s-a întâmplat este memorabil. Am început bine, în special în prima repriză. Am respectat planul și am controlat partida. Am continuat în forță și după pauză, apoi le-am permis adversarilor să revină. Au marcat coșuri de trei puncte după aruncări necontestate, iar noi știam că aceasta este arma lor principală.

Lietkabelis este o echipă cu un moral ridicat, câștigaseră ultimele șapte meciuri. Ne-am dat seama că vor veni peste noi, așa că trebuie să lucrăm mai mult la partea mentală, pentru a rezista atunci când suntem la conducere. Un lucru important este legat de tăria noastră și de felul cum am jucat în prelungiri. Nu am renunțat la luptă și am bifat o victorie. Sunt foarte fericit pentru băieții mei, am trecut peste eșecul cu Gran Canaria. Am întâlnit o echipă foarte puternică și am reușit un succes.

Trecem peste acest meci, ne concentrăm acum la viitoarele partide, întrucât urmează o perioadă dificilă. Băieții și-au arătat caracterul și au arătat ce doresc să facă în această competiție. La fel ca toată lumea, ne-am bucurat să ne reîntâlnim cu Stefan Birčević. Ne-am salutat, ne-am strâns mâna și am sperat să joace prost, să nu ne pună mari probleme. S-a întâmplat și mă bucur. Ne aflăm pe locul doi, suntem încântați de parcursul de până acum, însă e doar jumătatea sezonului regulat. Mai sunt multe meciuri de jucat. Vom vedea cum decurge totul, cum vom trece peste accidentări.”, a declarat în urma partidei, antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza