Victorie la scor pentru ”tricolori” în meciul cu Andorra! România urcă provizoriu pe locul 1 în grupă

by Christian Suciu

Echipa Națională a României a câștigat pe teren propriu împotriva reprezentativei din Andorra cu scorul final de 4-0 și a urcat provizoriu pe primul loc al grupei de calificare de la Campionatul European de Fotbal 2024. Selecționata lui Iordănescu a acumulat 16 puncte și se află la doar un punct distanță de Elveția înaintea ultimelor două etape din noiembrie.

Peste 20 de mii de puști au creat o atmosferă incredibilă pe Național Arena, încurajându-i pe tricolori să țină jocul în terenul andoranilor. Stanciu a deschis scorul din lovitură liberă cu o execuție la vinclu în minutul 23 iar după nici 5 minute, Ianis Hagi a majorat scorul cu un șut plasat din interiorul careului. Elevii lui Iordănescu au continuat să forțeze și au obținut un penalty prin Ianis Hagi iar Răzvan Marin a înscris de la punctul cu var ducând scorul la 3-0. Golul care a închis recitalul ”tricolorilor” a venit în minutul 50 de la Florinel Coman ce înscris din flanc la capătul unui un-doi cu Ianis Hagi.

MVP-ul naționalei în partida cu Andorra, Ianis Hagi, a mulțumit celor peste 20 de mii de copii ce au venit să susțină Echipa Națională până în ultimul minut.

”S-a jucat bine, am fost mai decişi în faţa porţii. A fost o victorie meritată, ne bucurăm. Mă simt bine oriunde, nu e un secret. Sunt un jucător polivalent, pot juca toate poziţiile de la mijloc în sus. Ce să zic? O seară fericită, o victorie pe care trebuia să o obţinem.

Am decis pe teren cine bate penalty-ul, Răzvan a zis că bate el. Nu am stat să ne certăm. Important este că am dat gol din acea fază. Asta e cel mai important

„România, te iubesc!” a fost un mesaj scurt pe care am vrut să îl transmitem noi, ca grup. Iubim ţara şi indiferent de rezultate îmbrăcăm cu mândrie acest tricou. A fost mesajul nostru pentru toată ţara, pentru copiii care au venit să ne susţină.

Nu vreau să vorbesc prostii, dar când toată ţara este în spate, nu cred că se compara cineva cu susţinerea noastră. Indiferent că sunt copii sau oameni mai în vârstă. E ceva unic, asta ne dorim! Vrem stadioane pline.

Am primit patru goluri în toată campania. E un lucru bun. Sper să fim fericiţi şi la final”, a declarat Ianis Hagi la flash-interviurile din urma partidei.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 16/10/2023 - 12:17

what???cu ANDORRA…??hai sa fim serious…..LA MUNCA…ANDORA nu e echipa..aia au chelneri și bucătari care fac fotbal în timpul liber

Raspunde

Comenteaza