Viceprimarul Clujului îl susține pe Florin Cîțu la președinția partidului liberal: “După 25 septembrie, PNL va fi mai puternic!”

by admin

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a anunțat oficial că îl va susține pe Florin Cîțu în lupta cu Ludovic Orban pentru postul de președintele al Partidului Național Liberal.

“Il susțin pe domnul Florin Cîțu la președinția PNL. Am convingerea că domnia sa poate asigura, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis dezvoltarea sustenabilă a României și de asemenea poate face din PNL principalul partid de guvernământ. Dupa 25 septembrie, PNL va fi mai puternic!”, a trasmis Dan Tarcea pe contul său de Facebook.

Mesajul transmis de premierul Florin Cîțu în urmă cu trei zile:

“Astăzi a fost doar începutul, acum e doar o chestiune de timp. PNL e pe mâini bune, atât timp cât funcționăm ca o echipă. Susținerea colegilor mei dă un semnal clar: împreună putem să asigurăm guvernarea pentru următorii opt ani. Suntem mai uniți ca niciodată și așa vom fi și după 25 septembrie”.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Marcel 23/08/2021 - 13:22

Vad ca orice tip de alegeri(chiar si interne in partid) scot tot ce e mai urat/putred din politicieni la suprafata

Raspunde
clujean 06/09/2021 - 07:50

Dupa sau inainte de 25 septembrie dispare Matu precum si animalele de companie care il insotesc: Boc,Bogdna, Flutur, Roman, etc…

Raspunde

Comenteaza