Vești bune! Restaurantele, cafenelele, cinematografele și instituțiile de cultură se redeschid de mâine la Cluj! Rata de incidență, sub 3

by admin

Cluj-Napoca iese din scenariul roșu! Datorită ratei de incidență înregistrată astăzi – 2,97, CJSU va reevalua măsurile, urmând ca de mâine, 9 februarie, ora 00:00, să fie ridicate parțial restricțiile. Cei din domeniul HoReCa răsuflă ușurați, deoarece restaurantele se vor redeschide la capacitatea maximă de 30% din locuri. De asemenea, cinematografele, cafenelele, dar și instituțiile de cultură vor fi și ele redeschise.

“Le spuneam colegilor din Cluj, mai în glumă mai în serios, că nu vreau să plec până nu ridicăm restricțiile cauzate de rata mare de incidență din Cluj-Napoca. Iată că azi, rata este de 2,97 și CJSU va reevalua măsurile la 14 zile, urmând ca de mâine, 9 februarie, ora 0, să fie ridicate parțial restricțiile, în special în domeniul HoReCa, cel mai afectat în aceasta perioadă. Practic vor putea funcționa restaurantele la interior, la o capacitate de maxim 30% din locuri, cinematografele, cafenelele, instituțiile de cultură. E un prim pas spre normalitatea pe care o așteptăm cu toții. Sunt convins că lucrurile vor merge tot mai bine și clujenii vor fi în continuare responsabili și vor susține eforturile autorităților. Datorită acestei atitudini, avem azi în județul Cluj 58 UAT-uri în scenariul verde, 18 în scenariul galben și 5 în scenariul roșu”, a declarat fostul prefect al Clujului, Mircea Abrudean.

Abrudean ocupă acum funcția de Secretar General adjunct al Guvernului, însă a transmis că mereu va fi implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele din Cluj.

“Azi am început o nouă etapă în cariera profesională, o dată cu prima zi în funcția de Secretar General adjunct al Guvernului. Este o provocare importantă și vă asigur că îmi voi îndeplini atribuțiile cu demnitate, profesionalism și eficiență, așa cum m-am străduit să o fac și în funcția de prefect al județului Cluj.

Voi rămâne pe mai departe preocupat și implicat în tot ce înseamnă proiectele Clujului și aproape de clujeni.

Vă doresc tuturor sănătate și spor în tot ce faceți! Mulțumesc, Cluj!”, a încheiat acesta.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

B 08/02/2021 - 14:27

No asa da !

Raspunde

Comenteaza