Vești bune pentru clujeni! Piața volantă dedicată Zilelor Recoltei revine, în weekend, la Cluj-Napoca

by admin

Manifestarea dedicată Zilelor Recoltei, derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj, se va desfășura pe platoul Sălii Sporturilor ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca, în perioada 24 – 26 septembrie cu un program zilnic cuprins între orele 9:00 și 20:00.

“𝑁𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎 𝑠𝑖 𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑎𝑛 𝑍𝑖𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑅𝑒𝑐𝑜𝑙𝑡𝑒𝑖. 𝑇𝑜𝑡𝑖 𝑐𝑒𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖, 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑙𝑎 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑔𝑟𝑖𝑗𝑎 𝑠𝑎 𝑓𝑖𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑔𝑢𝑙𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑢𝑠𝑒 𝑑𝑒 𝑝𝑎𝑛𝑑𝑒𝑚𝑖𝑒, 𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎𝑡 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒 𝑠𝑖 𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑡 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑠𝑎 𝑖𝑠𝑖 𝑝𝑜𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛𝑡𝑎 𝑓𝑟𝑢𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒, 𝑙𝑒𝑔𝑢𝑚𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑒𝑟𝑣𝑒𝑙𝑒, 𝑖𝑎𝑟 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑠𝑎 𝑎𝑖𝑏𝑎 𝑜𝑐𝑎𝑧𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑎 𝑎𝑐ℎ𝑖𝑧𝑖𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑖𝑎𝑟𝑛𝑎.”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

La ediția din acest an a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca vor participa doar aproximativ 100 de producători locali, care vor aduce la târg fructe și legume de sezon, conserve, dar și obiecte de artizanat.

Astfel, gospodinele vor avea ocazia să achiziționeze direct de la producători întreaga gamă de produse necesare preparării murăturilor sau zacuștilor, precum și fructe pentru a fi sigure că dulcețurile și compoturile nu vor lipsi din cămară. Gurmanzii vor putea alege între turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, brânzeturi și produse din carne preparate ca la mama acasă.

În conformitate cu normele legale în vigoare, accesul în incinta târgului va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza