Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă! În weekend se deschide prima pârtie de ski din România, din acest sezon

by admin

Prima pârtie care va primi iubitorii sporturilor de iarnă se va deschide în această sâmbătă, în ultimul weekend din luna noiembrie. Este vorba despre pârtia Platoul Soarelui din Valea Jiului, care este pregătită să îşi întâmpine vizitatorii.

Programul va fi zilnic, între 09:00 – 17:00, iar nocturna va funcţiona cu minimum 10 persoane. Nu scăpăm nici acolo de măsurile de siguranţă şi de distanţare socială. “Apelăm la înţelegerea dumneavoastră pentru respectarea normelor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2: teleschiurile Platoul Soarelui vor avea 3 coloane separate şi distanţate pentru îmbarcarea la teleschi. Turiştii vor fi obligați să păstreze distanţa de 2 metri faţă de persoana din faţa lor. Masca de protecţie este obligatorie şi in spaţiile deschise”, a anunţat administraţia pe pagina sa oficială de facebook.

Însă, la nivel internaţional, s-a creat o adevărată polemică la subiectul deschiderii staţiunilor de ski. Austria îşi doreşte deschiderea pârtiilor, fiind o afacere profitabilă, în timp ce autoritățile din Italia refuză categoric, cel puţin până după sărbătorile de iarnă. O decizie finală nu a fost încă luată.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza