Verificări la Spitalul de Urgență pentru Copii, după apariția imaginilor cu viermi în mâncarea pacienților

by admin

Corpul de control al Președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj face verificări la Spitalul  de Urgență pentru Copii, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Sunității de pe Calea Moților, nr. 68, indicând o posibilă încălcare a normelor alimentare.

În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă.

„CJ este în contact cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului, instituție ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz. În cel mai scurt timp posibil, de îndată ce va dispune de toate datele necesare, CJ Cluj va informa opinia publică atât cu privire la aspectele constatate cât și în ceea ce privește eventualele măsuri care se impun.

Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani”, arată reprezentanții instituției.

Scandalul a pornit după ce o mămică aflată în spital alături de copilul ei se plânge că a găsit viermi în pateul pe care l-a primit la cină. Femeia a filmat mâncarea și a trimis imaginile deputatului USR Emanuel Ungureanu. Acesta le-a postat pe rețelele de socializare și a promis că va sesiza autoritățile competente.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza