Vasile Dîncu, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV: “Dragnea este un mincinos în tot ceea ce a spus despre mine”

by admin

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a răspuns duminică, în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, mai multor acuzaţii ale lui Liviu Dragnea la adresa sa, numindu-l ”mincinos” pe fostul lider social-democrat.

Vasile Dîncu susține că nu a discutat cu Dragnea de trei ani și „este nedemn” din partea fostului președinte PSD să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu – care nu este cel mai confortabil pentru el – în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile.”, a declarat Vasile Dîncu la Prima TV.

În emisiunea Insider Politic difuzată duminică, de la ora 11:00, la Prima TV, Vasile Dîncu vorbeşte şi despre numirea lui Gabriel Vlase la SIE, despre partidul sprijinit de Liviu Dragnea, dar şi despre strategia PSD pentru consultările de luni, de la Cotroceni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI Florian Coldea, spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

„Am primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi Coldea că nu o să apuc Crăciunul. Au păstrat aceleaşi metode. Cât de proşti pot fi să creadă că mie îmi este teamă?”, a precizat Dragnea, precizând că ameninţările s-au referit la libertatea sa.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza