Variantele Mutu şi Miriuţă au picat. Edi Iordănescu, în pole-position pentru banca CFR-ULUI

by Oana Spiru

După ce variantele Adi Mutu şi Vasile Miriuţă au căzut, restul conducerii CFR-ului, în frunte cu acţionarul minoritar Ştefan Gadola nefiind de acord cu ele, Edi Iordănescu a ajuns în pole-position pentru preluarea băncii tehnice a campioanei, una pe care a mai stat la startul sezonului trecut. Fiul lui Anghel Iordănescu are mareje avantaj de a fi susţinut puternic de Marian Copilu, cu care are relaţii foarte bune, iar negocierile finale se vor purta în cursul acestei zile.
Considerat unul dintre oamenii foarte importanţi pentru reuşitele trupei din Gruia în ultimii ani, Copilu a stat departe de echipă din cauza unor probleme cu care se confruntă pe plan personal, iar fostul său colaborator, Edward Iordănescu, a dezvăluit că revenirea sa în anturajul clubului reprezintă un imbold foarte aşteptat pentru jucătorii cu care team-managerul are o relaţie foarte, foarte apropiată: “Eu vă mai zic ceva. Am această informaţie, chiar dacă se supără pe mine. E important ca omul-cheie, Marian Copilu, să se întoarcă la echipă. De câteva săptămâni nu mai e prezent în preajma echipei, nu mai vine la meciuri, din cauza unor probleme personale. Eu ştiu cât de mult conta el.

Odată cu întoarcerea lui şi cu liniştirea lui Petrescu, lucrurile se pot aşeza. Eu ştiu că sunt ceva lucruri personale la Marian Copilu, e o problemă care nu mă priveşte. Ştiu ce fel de om este, ce profesionist este. Ştiu cât de important era pentru echipă, pentru jucători. Când a lipsit Dan Petrescu de la meciul decisiv de la Craiova, aţi pus camerele pe el şi Marian Copilu era foarte implicat, foarte agitat. Oferă suport emoţional echipei şi orice antrenor are nevoie de asemenea oameni. Eu ştiu ce rol a avut Marian în aceşti ani în performanţele CFR-ului”, spunea Iordănescu, la începutul lui noiembrie, la Look Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza