USAMV Cluj-Napoca participă la SlanăFest. Ce produse va prezenta

by admin

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca va participa, de vineri și până duminică, la SlanăFest2020, eveniment devenit deja tradițional în oraș.

Între produsele care vor fi găsite la standul USAMV Cluj-Napoca, toate comercializate și la magazinul universității, se vor găsi cârnați de porc, cârnați Mangalița, cotlet haiducesc, mușchi Montana, caltaboș, precum și pâine țărănească de la unul din parteneri, Brutăria Grâna.

În 2019, USAMV Cluj-Napoca a participat pentru prima data la SlanăFest, iar cârnații picanți produși la Stațiile Pilot de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din materie primă provenită de la Ferma Cojocna, au fost medaliați.

SlanăFest2020 a ajuns la a IX-a ediție, se va desfășura pe terasa restaurantului Cafe Bulgakov (str. I.M. Klein nr 15 și se va desfășura după următorul program:
Vineri, 14 februarie: orele 12.00 – 21.00 / Deschidere, Târgul produselor tradiționale;
Sâmbătă, 15 februarie: 12.00 – 21.00 Târgul produselor tradiționale; 16.00 – Concursul cârnaților, mezelurilor și afumăturilor;
Duminică, 16 februarie: 12.00 – 20.00 / Târgul produselor tradiționale;
16.00 – Concursul slăninelor, decernarea premiilor;18.00 / Muzică lăutărească – Formația TOKOS.
Pe tot parcursul festivalului vor fi organizate activități meșteșugărești pentru copii: ateliere de olărit, suflare în sticlă, hârtie manuală, sculptare în lemn.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza