USAMV, a patra universitate din Cluj care își suspendă cursurile

by admin

Încă o universitate din Cluj-Napoca își întrerupe cursurile din cauza epidemiei de COVID-19. Consiliul de Administrație și Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină veterinară au decis miercuri suspendarea activității didactice față în față în toate spațiile universității. Măsura a intrat deja în vigoare și se va aplica până pe 27 martie.

„Activitățile didactice teoretice se vor desfășura prin mijloace electronice, online. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate pe baza unui grafic stabilit după reluarea activităților didactice în campus.

În măsura în care situația epidemiologică o permite, activitățile didactice în campus se vor relua în data de 30.03.2020, iar prin Hotărâre a Consiliului de Administrație se poate prelungi această perioadă de suspendare, dacă situația o va impune.

Activitățile administrative, economice, de cercetare, de consultanță și studiul individual vor continua după programul obișnuit, dar cu decalarea programului de activitate al personalului angajat, conform recomandărilor CNSSU.

În perioada 12-27.03.2020 se vor suspenda toate evenimentele în spații închise și deschise care implică aglomerări de persoane, cu excepția activităților de cercetare, workshop-urilor, activităților de consultanță și meselor rotunde care cumulează până la 30 persoane în același timp și spațiu.

La cererea motivată a studenților, se poate aproba utilizarea căminelor, a cantinei, a infrastructurii educative și de cercetare”, se arată în comunicatul conducerii USAMV.

USAMV este cea de a patra universitate din Cluj care își suspendă cursurile din cauza coronavirusului. Măsuri similare au mai luat până acum Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea Tehnică și Universitatea de Medicină și Farmacie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza