Universitatea Cluj joacă mâine la Craiova într-un meci fără spectatori!

by Christian Suciu

Universitatea Cluj va juca meciul din deplasare cu FC U Craiova de mâine în fața unui stadion gol ca urmarea a evenimentelor cauzate în etapa precedentă de către suporterii olteni. Președintele Universității Cluj s-a revoltat împotriva deciziei ca meciul să se joace cu porțile închise pentru suporterii clujeni ce ar fi venit să susțină echipa.

”Am fost informați de cei de la Craiova că meciul de vineri se va juca fără spectatori. Suporterii noștri ar fi vrut să facă deplasarea la Craiova, dar am vorbit cu ei și nu vor merge la meci. Încercăm să înțelegem situația de acolo, dar noi nu avem nicio vină în această situație. Nu este regulamentar ceea ce se întâmplă, dar nu mai este nimic normal în fotbalul nostru.” a declarat Președintele Universității Cluj, Radu Constantea, potrivit Prosport.

Reprezentanții lui FC U Craiova 1948 au publicat un comunicat pe pagina oficială a clubului în care suporterii au fost informați asupra deciziei conducerii clubului.

”Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

  • Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
  • Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
  • Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia. Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele.” au declarat reprezentanții lui FC U Craiova 1948 pe pagina oficială a clubului.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Universitatea Cluj joacă mâine la Craiova într-un meci fără spectatori! – Revista Presei 02/02/2023 - 13:00

[…] post Universitatea Cluj joacă mâine la Craiova într-un meci fără spectatori! appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza