Universitatea Cluj a oficializat primul transfer după încheierea sezonului competițional! Clujenii au adus un atacant cu 10 goluri în acest sezon

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a anunțat transferul atacantului Daniel Popa de la Chindia Târgoviște. Vârful de 27 de ani a adunat 10 goluri și 4 assist-uri pentru dâmbovițeni în 38 de partide disputate. Noul atacant al alb negrilor a strâns 209 meciuri în Superligă înscriind nu mai puțin de 57 de goluri. În cariera profesionistă, acesta a mai evoluat pentru Dinamo București, FC Botoșani, FCM Târgoviște și Daejeon Hana C din Coreea de Sud.

” În primul rând am venit aici pentru suporteri. Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins și de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult.

Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, așa cum o fac de obicei. Îmi doresc mult să ne susțină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele.” a declarat Daniel Popa în urma transferului său la Universitatea Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza