Universitatea Babeș-Bolyai va facilita admiterea refugiaților la universitățile ucrainene

by Christian Suciu

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca vine î sprijinul tinerilor refugiați ucraineni organizând procesul de admitere pentru universitățile ucrainene. Instituția a facut deja inclusiv un anunț în mediul online prin care speră să găsească voluntari vorbitori de limbă ucraineană care să-i poată ajuta pe candidați să se orienteze.

” Sprijin pentru tinerii ucraineni refugiați în România, care dau admitere la universități din Ucraina. UBB organizează în perioada iulie – septembrie 2022 procesul de admitere la universitățile din Ucraina pentru refugiații ucraineni aflați în România.

Căutăm persoane vorbitoare de ucraineană – română sau ucraineană – engleză care să sprijine candidații, astfel încât să se poată înscrie la facultate. Perioadele în care avem nevoie de voluntari sunt 25-26 iulie 2022, 10-11 august, 7-8 septembrie și 14-15 septembrie, zilnic, între orele 9:00-13:00 și 14:00-18:00.

Dacă doriți să ajutați, vă invităm să trimiteți un mesaj la adresa de email iulia.grecu@ubbcluj.ro până luni, 13 iunie 2022, inclusiv.” este mesajul răspândit de membrii UBB Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza