Un tânăr din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant în timp ce îi ducea droguri unui prieten aflat în carantină

by Cezar Leizeriuc

Prietenul la nevoie se cunoaște, chiar dacă asta înseamnă să încalci legea. Este cazul unui tânăr din Cluj, care a fost prins marți seara în timp ce încerca să îi ducă droguri unui prieten aflat în carantină instituționalizată. El a fost oprit de jandarmi la intrarea în centrul de carantină, iar la verificări aceștia au găsit asupra lui o armă albă, dar și substanțe interzise ascunse într-un pachet de țigări.

„Un tânăr s-a prezentat la unul dintre centrele de carantină din Cluj-Napoca, pentru a lăsa un colet destinat unui prieten. Declarația pe propria răspundere era în regulă, însă curierul părea nesigur în ceea ce privește conținutul pachetului. Jandarmii au efectuat un control, chiar dacă nu era tocmai o livrare cu verificare, iar în colet au descoperit mai multe pachețele ce conțineau substanțe vegetale și un cuțit de vânătoare”, au scris reprezentanții Jandarmeriei pe rețelele de socializare.

Potrivit Jandarmeriei Române, în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice, iar curierul de ocazie riscă pedeapsa cu închisoarea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza