Un tânăr din Cluj a fost depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

by Cezar Leizeriuc

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din județul Cluj a fost prins drogat la volan pe raza localității Ciucea de către polițiștii rutieri din Huedin. Testarea cu aparatul drugtest a indicat o valoarea pozitivă pentru substanțe interzise, conform procedurii fiind condus la o unitate medicală, pentru prelevarea probelor biologice și stabilirea substanțelor interzise prezente în sânge.


“La data de 5 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, care se deplasa cu autoturismul aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În jurul orei 12.40, la momentul depistării, cel în cauză se afla pe DN 1 E60, pe raza localității Ciucea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Amintim conducătorilor auto faptul că și în acest weekend polițiștii rutieri acționează preventiv pentru asigurarea unui climat rutier sigur și în scopul depistării și tragerii la răspundere a celor care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe, reprezentând astfel un pericol pentru siguranța participanților la trafic”, au transmis cei din conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza