Un tânăr aflat neregulamentar la volanul unei mașini a provocat un accident în Câmpia Turzii încercând să scape de poliție

by Christian Suciu

Un băiat în vârstă de 18 ani ce conducea fără permis a încercat să scape de polițiști după ce aceștia i-au adresat în repetate rânduri semnale pentru a-l face să oprească. În încercarea lui de a scăpa de oamenii legii acesta a lovit două mașini, una parcată și respectiv una aflată în mișcare. Ulterior acesta a părăsit autoturismul încercând și a luat-o la fugă dar în cele din urmă a fost reținut de polițiști și va fi cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

” În fapt, la data de 17 mai a.c., în jurul orei  17.20, cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui polițist, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Retezatului, din municipiul Câmpia Turzii, acroșând ulterior un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare.

După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, în cauză fiind desfășurate activități pentru identificarea acestuia.” a mai transmis IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza