Un șofer este căutat de polițiști, după ce nu a oprit la semnalul lor și a provocat un accident

by admin

Polițiștii din Câmpia Turzii caută un șofer care nu a oprit la semnalul lor și a încercat să fugă de ei. În cursa lui, șoferul a lovit alte două autoturisme, apoi și-a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut.

Totul a început marți seara, în jurul orei 17:20, când un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Câmpia Turzii a încercat să oprească un autoturism condus de un bărbat, pe strada Retezatului din localitate.

„Întrucât acesta nu a oprit la semnalele regulamentare, polițistul a solicitat sprijin colegilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, care au procedat la urmărirea autoturismului. Pe timpul urmăririi bărbatul a acroșat un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare.

După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, iar pasagerul aflat împreună cu el, respectiv un tânăr de 24 de ani, a fost condus la sediul Poliției”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii municipiului Câmpia Turzii desfășoară în continuare activități pentru identificarea conducătorului auto și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Sursa foto: refleqtmedia.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza