Un proxenet și un traficant de droguri au prinși și arestați de procurorii D.I.I.C.O.T! Aceștia acționau în județele Mureș și Cluj

by Christian Suciu

În urma a patru percheziții domiciliare în județele Cluj și Mureș au fost reținuți doi bărbați pentru activități de proxenetism și trafic de droguri. În urma perchezițiilor de la cei doi bărbați de 24 și 34 de ani au fost ridicate 2 telefoane mobile, 1.800 de lei și 50 de euro dar și alte obiecte folosite în timpul consumului de droguri.

” La data de 4 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Cluj și Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 2 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022, un bărbat ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, pe care ar fi transportat-o în diferite locații, din județele Cluj și Mureș, în scopul practicării prostituției și și-ar fi însușit sumele de bani provenite din practicarea prostituției.” a informat IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza