Un porc a zburat de la Cluj, la Liverpool. A fost găsit, tranșat, în bagajul de cală al unui clujean

by Cristina Mihaila

Situație incredibila provocată de un român pe aeroportul din Liverpool. Bărbatul a tranșat un porc, a congelat carnea, a îndesat-o în bagajul de cală și a decolat de pe aeroportul din Cluj către Liverpool. Abia la destinație a fost depistat conținutul valizei și asta după ce, în timpul zborului, carnea s-a decongelat, iar sângele scurs a ajuns și pe bagajele celorlalți pasageri. Astfel s-a dat alerta printre angajații aeroportului din orașul britanic.


Clujeanul a plecat duminică spre Liverpool și a vrut să le facă o surpriză rudelor din străinătate. A tranșat porcul, l-a împachetat și l-a băgat în bagajul de cală. Dacă la decolarea de pe aeroportul din Cluj nimeni nu și-a dat seama ce transportă bărbatul, în Liverpool s-a dat alarma. Toate cele 40 de bagaje din cala avionului erau pătate cu sânge și s-a decis retrimiterea acestora în țară, pentru ca autoritățile române să rezolve misterul.

Nu este prima dată când românii recurg la acest de gesturi. Și în trecut doi soți din Cluj au fost opriți de la îmbarcare după ce angajații aeroportului de aici au descoperit carne de porc în bagajele acestora. Cazuri similare s-au mai înregistrat și în alte orașe ale țării, iar autoritățile pregătesc controale mai serioase în perioada următoare, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza