Un pasager scandalagiu a fost încătușat de poliție în județul Cluj

by Christian Suciu

Un bărbat de 44 de ani din Vaslui a provcat tulburare și neliniște în comuna Luncani. Acesta a amenințat șoferul autobuzului și pasagerii dintr-o neînțelegere privind opririle din cadrul cursei. Aceștia au luat atitudine și chemat poliția însă bărbatul nu s-a calmat și i-a amenințat și pe polițiști care ulterior l-au încătușat și l-au transportat la secție. Acesta va fi cercetat pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

” La data de 22 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost solicitați în vederea aplanării unui scandal în desfășurare, în interiorul unui autocar care circula înspre județul Neamț, localizat la acel moment pe DN 15, în localitatea Luncani. Echipajul de poliție deplasat la locul indicat l-a identificat pe bărbatul de 44 de ani, care, pe fondul unor neînțelegeri referitoare la pauzele de oprire, ar fi amenințat conducătorul autocarului, dar și pe alți pasageri cu acte de violență.

În timpul activităților derulate de polițiști, bărbatul a devenit recalcitrant, a manifestat un comportament agresiv, adresându-le amenințări cu acte de violență ambilor agenți de poliție, fiind astfel imobilizat, iar ulterior încătușat. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei, acesta a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.” a transmis IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza