Un nou mod de a petrece o vacanță. Locuri de glamping din Transilvania

by Oana Spiru

Glamping este un nou mod de a te relaxa, dar cu înaltă clasă. Corturi spațioase şi foarte chic, să dormi în paturi confortabile, să ai la dispoziţie baia ta, saună, ciubărul cu apă caldă, chiar şi o sobiţă cu lemne, pe scurt, toate facilitățile lumii moderne, fără a se pierde contactul cu natura înconjurătoare.

Trei destinații aproape de Cluj care vă pun la dispoziție cazări inedite:

Transilvania Glamping

La aproximativ 2 ore de Cluj, în satul Remeți, găsim cel mai confortabil loc în în apropierea pădurii. Un proiect de familie, realizat în vara anului 2020, Transilvania Glamping cuprinde două unități de cazare ideale pentru trei persoane, amplasate pe o platformă de lemn. Deși este asemănător glampingurilor obișnuite, are câteva accesorii care-l diferențiază: un mini bar cu produse tradiționale zonei, piscină încălzită și, pentru cei care pornesc în drumeții, oferă un coș de picnic special conceput pentru a păstra băuturile și alimentele reci.


Camping Fain

La aproximativ 3 ore de Cluj, însă de data aceasta în județul Mureș, găsim un nou glamping situat în Lunca Bradului, în mijlocul pădurii. Așa cum îi spune și numele, tabăra a pornit ca un camping și oferă în continuare astfel de experiențe pentru cei care își doresc o ieșire clasică cu cortul, însă pun la dispoziție și opțiuni pline de confort, la standarde de glamping.În complex există multe posibilități de a-ți petrece timpul, de la jocuri de societate, până la workshop-uri și expoziții de artă.

Valea Vinului Dome

Pe lângă multe atracții turistice specifice zonei și deja populare pentru vizitatori, am găsit și un loc în care este amenajat un astfel de glamping. Situat în Vișeul de Sus, la aproximativ 3 ore de Cluj, Valea Vinului Dome este un loc potrivit pentru relaxare, drumeții și pentru iubitorii de natură, fiind un spațiu împădurit, traversat de izvoare, în apropierea munților Rodnei. Dome-ul este construit sub formă de cupolă, amenajat modern, cu un pat dublu, o mini-bucătărie, duș și alte facilități care te fac să te simți ca acasă.

Sursa: clujlife.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza