Un nou maraton al vaccinării la Spitalul Militar din Cluj

by admin

Un al doilea maraton al vaccinării va fi organizat în această săptămână la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca. La eveniment sunt așteptați în principal cei care s-au vaccinat la maratonul desfășurat în urmă cu trei săptămâni și care acum trebuie să primească rapelul, dar vor fi imuizați și cei care vor să le fie administrată prima doză.

„În perioada 25 mai- 1 iunie, centrele de vaccinare organizate în spitalele militare din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara vor funcționa din nou în regim de 24/24 h, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate în maratonul desfășurat în urmă cu trei săptămâni.

Centrele vor asigura și vaccinarea fără programare a persoanelor care se prezintă pentru prima doză de imunizare, având la dispoziție vaccinuri produse de Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson”, au transmis reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

Primul maraton al vaccinării a fost organizat la Spitalul Militar din Cluj în perioada 4 – 11 mai, iar doritorii s-au putut vaccina fără programare. În total au fost imunizate 3.402 de persoane, dintre care 821 pe timp de noapte.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza